Groen is nodig, ook in Dendermonde

15 September 2012

Groen is nodig, ook in Dendermonde

Wist u dat Groen de voorbije 6 jaar niet vertegenwoordigd was in de gemeenteraad van onze stad?                    Dat van de 35 gemeenteraadsleden niemand de Groene visie verdedigde? Wij vinden dat dit anders moet. Want de Groene stem is belangrijk.

Het is de stem die prioriteit durft geven aan open ruimte, duurzame mobiliteit en groene economie. Een stem ook die van sociaal beleid een echt speerpunt maakt. Een stem waarvoor inspraak en participatie geen loze begrippen zijn.

Het is ook de stem die weet dat de uitdaging groot is voor onze stad en haar deelgemeenten. De financiële crisis wordt ook bij ons gevoeld.

Een verstandig lokaal beleid wordt dan ook nog belangrijker. Een beleid dat spaarzaam omspringt met de beschikbare middelen, maar dat ook durft investeren.

Een beleid dat concrete dingen voor u wil realiseren: een speelpleintje in uw wijk, veilig naar school fietsen, een gezellige winkelende binnenstad, ouderen die in de eigen deelgemeente kunnen blijven wonen, investeren in een betaalbare energiefactuur, het blijven steunen van sport, jeugd en cultuur, en nog zo veel meer.

Groen is nodig, maar wij hebben ook u nodig,

Daarom vragen wij uw stem op 14 oktober,

Om samen met u te kunnen werken aan een sociaal, bruisend en groen Dendermonde