Samen mee Dendermonde maken!

14 Oktober 2017

Samen mee Dendermonde maken!

Een vernieuwend sociaal ? ecologisch project voor Dendermonde! In Dendermonde trekken sp.a

en Groen op 14 oktober 2018 voor de eerste keer samen in kartel naar de kiezer.

Beide partijen willen samen mee vorm geven aan Dendermonde. We willen met een frisse en open geest (verder) werken aan een stad waar iedere Dendermondenaar fier op kan zijn. Aan een stad waar er voor iedereen een plek is om aangenaam te wonen. Een stad met deelgemeenten en wijken waar het goed samenleven is. Aan een stad die met vertrouwen naar de toekomst kan kijken.

 

Bart Van Malderen (sp.a) en Michel Van Driessche (Groen), voorzitters:

"We hebben elkaar gevonden om samen met elke Dendermondenaar een ambitieus en vernieuwend project voor onze stad te maken. Bovendien geloven we dat samenwerken de kansen om onze ideeën concreet te realiseren, vergroot."

sp.a en Groen willen alle progressieven in Dendermonde samenbrengen. Wij geloven in samenwerken om vooruit te komen: een verhaal van 'wij' en niet van "wij tegen zij".

Iris Uyttersprot (Groen) en Niels Tas (sp.a):

"We willen op een andere manier aan politiek doen. Vanuit onze gedeelde sociaal ? ecologische visie en beleidskeuzes, willen we aan politiek doen door te verbinden."

Eerst het programma, dan de lijst

Beide partijen schreven samen een visietekst die de basis vormt van een vernieuwend sociaal ecologisch project voor Dendermonde. Matthias Coppens (Groen) en Gino Bertin (sp.a) kijken er naar uit om de komende maanden samen met elke Dendermondenaar die hieraan wil meewerken, het programma verder uit te bouwen.

 

Op zaterdagochtend 14 oktober 2017 hebben de leden van beide partijen met grote meerderheid gestemd om een kartel te vormen.

 

Meer info?

sp.a: Bart Van Malderen (0486 76 70 62), Niels Tas (0474 48 60 42)

Groen: Michel Van Driessche (0499 98 32 85), Iris Uyttersprot (0486 78 97 84), Matthias Coppens (0494 70 97 17)