Vernieuwd bestuur Groen Dendermonde

11 April 2019

Vorige maand hield ook Groen Dendermonde bestuursverkiezingen. Aline Willen (32) uit Schoonaarde wordt de nieuwe voorzitter. Aline is al een tijdje actief bij de Dendermondse afdeling en stond bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 op plaats 7 op de lijst. Aline Willen werkt als office Manager bij een energiebedrijf en zit in de bibliotheekraad.
Aline staat eveneens op de lijst voor de kamer van volksvertegenwoordigers voor de verkiezingen van mei 2019.
Aline wordt na 3 jaar opgevolgd door Cedric Labeau (34) uit Sint Gillis. Cedric is student lager onderwijs - voordien adviseur bereikbaarheid en lokale economie voor Unizo, deskundige lokale economie Sint-Niklaas
Als secretaris is Greta Van der Plas (61 )uit Grembergen verkozen.
Zij houd ervan om mee te denken over onze samenleving en onze stad. Om te luisteren ook naar wat er leeft bij de mensen. Ze organiseert graag allerhande activiteiten en ondersteun graag mensen.  
Als secretaris wil ze vooral achter de schermen werken. Vooral het sociale en menselijke aspect binnen de groene partij spreekt haar enorm aan.

Wather Boeykens (61) uit Dendermonde werd her verkozen als penningmeester.

Michel Van Driessche, die de voorbije 6 jaar voorzitter van Groen Dendermonde was, stelde zich niet meer kandidaat voor een bestuursfunctie. Michel blijft actief binnen Groen Dendermonde.
De nieuwe bestuursploeg zal prioritair inzetten op uitbreiding van de vrijwilligerswerking van de partij en de politieke uitstraling.